A Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből hírei, cikkei

Az anyatej ékszer ára

Emlék Ékszer Manufaktúra
Emlék Ékszer Manufaktúra
2019.07.27 21:13
Az anyatej ékszer ára

Az anyatej ékszerek 100 százalékosan kézzel készült ékszerek. Az anyatej konzerválástól az ékszer készítése számos munkafolyamaton megy át, míg a kezetekbe kapjátok. Lássuk, mi határozza meg az árát!

Az anyatej ékszerek kézzel készült, egyedi darabok. Az anyatej ékszer készítők nem készletre gyártanak, hiszen minden ékszer a megrendelő anya saját anyatejéből készül, hosszú órákon át. Ráadásul nem tudunk korlátlan számú ékszert készíteni, nem gyártósoron, gépekkel készülnek, hanem mind sok ráfordított munkaórával.

Az anyatej konzerválása - ha tényleg örök darabot szeretne valaki - akkor sajnos költséges folyamat. Annak idején én is kipróbáltam a konyhai úton, sav felhasználásával készült változatot, ami sajnos nem vált be. A youtube videókban, pinterest leírásokban fellelhető módszerek, azt kell, hogy mondjam, nem működnek. Mivel nem vagyok az a könnyen feladó típus, jó helyen, jó időben voltam, így sikerült egy kis segítséggel a metódusom alapját megalkotni, ez azonban már nem a konyhába való, otthoni körülmények között és eszközökkel nem kivitelezhető.

Ehhez bizony sok befektetés kellett (s ez még mindig nem térült meg ;) ).

Minden vállalkozást fel kell építeni, ez nagyon ritkán van ingyen s bízunk benne, hogy egyszer majd haszon is lesz belőle :)

Egy megbízható anyatej ékszer készítő saját vállalkozást üzemeltet, mely számos költséggel jár. Adók, járulékok, bérek, vám, bérleti díjak, garanciális költségek, biztosítások, eszközök beszerzése és karbantartása, alapanyagok, védőfelszerelések, kiszervezett feladatok, engedélyek, felkutatással, tervezéssel, levelezéssel, fényképezéssel, csomagolással, adminisztrációval, magával a készítéssel eltöltött idő tekintetében nagyon nehéz, mind mind nagyon sok részét felemésztik az elkészült ékszerekből befolyó bevételnek.

Sokan azt hiszik, az anyatej ékszer készítés aranybánya. Hisz drágán adjuk. A helyzet az, hogy a végső ár a fentiek alapján nem is olyan drága.

Sűrűn megnézem, külföldön mennyiért adnak egy egy anyatejes ékszert. Még mindig elég nagy a differencia a magyar és a külföldi árak között. 

Azt mondják, az a drága, ami nem éri meg. 

Őszintén remélem, hogy anyatejes ékszereink és ráfordított időnk megtérülve látjátok.

Ékszer kínálatunk egy részét (mert a lehetőségek végtelenek) itt találjátok:

http://emlekekszer.hu/sct/0/

Ha pedig egy kicsit is ügyes kezed van és szeretnél több ékszert, de nem szeretnél sokat költeni, válassz nyugodtan  DIY csomagot. Itt is mi konzerváljuk az anyatejet, így a siker garantált, mégis kiváló program és nagy büszkeség lehet saját kezed által készült anyatejes ékszered, akár több is.

http://emlekekszer.hu/spl/345847/DIY-Csinald-magad-csomag-anyatejjel