A Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből hírei, cikkei

A Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből - kik vagyunk mi

Emlék Ékszer Manufaktúra
Emlék Ékszer Manufaktúra
2019.11.05 05:11

2015-2016-ban megszületett egy ötlet, egy dédelgetett terv, ami azóta kiforrta magát és csodás elképzeléseket valósít meg. Ismerj meg minket, kik vagyunk mi!

A Mambrózia Manufaktúra Emlék Ékszer anyatejből szimplán Emlék Ékszer néven 2015-2016-ban pattanti ki Ági fejéből, mikor egy szép napon meglátta egy amerikai készítő anyatej ékszerét. Mivel már volt tapasztalata műgyantával, saját kísérletezéssel és némi segítséggel rátalált a működő recept(ek)re.

Egyedül kezdte létrehozni azt a varázsműhelyt, amiben az Emlék Ékszer Manufaktúra ékszerei készülnek.

Körülbelül egy év kisérletezés után - pont, mikor a kormányhivatalban hivatalosan elindította vállalkozását és másnak is elkezdett ékszereket készíteni - a pocakjába költözött Medi, ezért az Emlék Ékszer Manufaktúra egy kicsit lassabb üzemmódba kapcsolt rögtön az elején.

Medi megszületése és a család négytagúvá válása után folytatta a Manufaktúra építését, ám egy kicsi és egy pici, férj, háztartás mellett nem volt könnyű dolga, ekkor érkezett a Manufaktúrába Betti, aki hatalmas segítséget jelentett.

Az érdeklődés az anyatejes ékszerek iránt óriási, ezért a csapatba nem sokkal később Mariann is csatlakozott.

2019 augusztusában Bettinek megszületett harmadik gyermeke, s innentől Ági és Mariann ketten alkotják az Emlék Ékszer Manufakúra csapatát. 

Az Emlék Ékszer Manufaktúra működése alatt már több, mint 1000 egyedi ékszert készített.

Óriási tapasztalattal, egyedülálló technikával, gyönyörű, minőségi ékszerekkel várnak szeretettel, hogy valóra váltsák az álmodat!